paasbestelling
kontjes voor bedrijven

Welkom bij de Bakker van Het Kontje voor Bedrijven

De bakker van het kontje. Al meer dan 75 jaar een begrip in Beilen en omstreken.

Al lange tijd bakken wij voor de consument brood en banket. Vanuit een vijftal winkels bedienen we de kleine consument in het westelijke deel van Drenthe, van Noord tot Zuid.

Met ons team van bakkers en banketbakkers zijn wij ook in staat om ook uiterst adequaat te voorzien in grotere aantallen en specifieke opdracht voor bedrijven. Specifiek, geheel afgestemd op de behoefte van bedrijven. Dat mag u ruim opvatten. Een slagroomtaart met gekleurde slagroom? Of een ongekend grote taart, (of brood), versiering afgestemd op uw idee, het is allemaal bespreekbaar en in veel gevallen ook mogelijk.

Wat dacht u van een verjaardagstaart voor uw personeel. Eenmalige lijst met data en adressen en wij verzorgen uw traktatie bij uw jarige personeelslid thuis. U krijgt van ons voor een terugkoppeling als bevestiging reminder. Per slot van rekening mag u zelf de verjaardag niet vergeten.

Ook de distributie kunnen we voor u verzorgen. Als afhalen niet past (meestal bij bedrijven) bezorgen we bij u of waar u het wilt hebben. Meerdere adressen? Ook geen probleem. We kunnen organiseren dat uw waardering voor uw personeel thuis wordt bezorgd.

U kunt ons vinden in Beilen, Steenwijk, Meppel, Oosterwolde, Hoogeveen, Zuidwolde en Smilde.

Onze hoofdvestiging is Beilen. Dat is het geƫigende adres voor het bespreken van uw bedrijfswensen. Het telefoonnummer is 0593 - 522 494. Vraag naar Rikus. Of gebruik het contactformulier van de website. We blijven u van dienst!.

heerlijke roombroodjes heerlijke roombroodjes heerlijke roombroodjes